Varukorgen innehåller 0 produkter
FB Instagram Youtube

Om Nordiac

Nordiac utbildning för fritid och yrkesbruk!
Utbildning för motorsåg, röjsåg, snöskoter, terränghjuling. 

Säkerhetsutbildningar för både fritids och företagsanvändare!
Nordiac erbjuder professionella säkerhetsutbildningar för användning av terränghjuling och snöskoter samt motorsåg och röjsåg. Företaget är verksamt i hela Sverige med huvudfokus norr om Norrköping. Specialanpassade utbildningar med yrkesutbildning och utbildningsbevis till företag samt förarbevis till privatpersoner sker året runt inom samtliga områden, med egna instruktörer på anpassade utbildningsplatser.

Utbildningarna uppfyller krav enligt AFS och Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Nordiac erbjuder även kompletta eller specialanpassade utbildningar och konsultuppdrag efter specifikt utbildningsbehov, både privat samt företagsutbildningar. Exempel på kunder är elbolag, myndigheter, kommuner, mastoperatörer, liftpersonal, privatpersoner.

Utbildningsbevis samt förarbevis snöskoter eller terränghjuling!
Nordiac har med målinriktat och bra koncept vuxit till den största privata utbildaren i Sverige inom terränghjuling och snöskoter. Nordiac erbjuder egna och specialanpassade utbildningsplatser för snöskoter och terränghjuling på ett 30-tal kursorter. Utbildning sker även enligt Transportstyrelsens utbildningskrav av förarbevis samt specialanpassade utbildningar med yrkesutbildning och utbildningsbevis till företag för snöskoter och terränghjuling.

Motorsåg och röjsågsutbildningar!
Utbildning uppfyller AFS Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Nordiac är certifierade och utbildar vid önskemål med godkända instruktörer enligt Säker Skog "körkort för motorsåg och röjsåg". Dessa utbildningar sker i samregi med Aptum AB. Tillsammans säkrar vi ert utbildningsbehov. 

Kort om företaget Nordiac!
Nordiac är verksam i hela Sverige. Nordiac erbjuder proffsiga och kompletta utbildningar för ökad säkerhetsutbildning med hög kvalité för kursdeltagare. Företaget är ett utbildnings och uthyrningsföretag med anställda konsulter och instruktörer som är professionella utbildare inom olika kunskapsområden. Företagets grundades 2001 och har från hobbynivå vuxit succesivt och utvecklats till renodlad utbildning inom främst säkerhet. Nordiac har fördjupad inriktning mot företag som behöver säker utbildning enligt dagens lagkrav. För att bredda utbildningsnivån ytterligare har Nordiac ingått nya partnerskap och sponsoravtal med företag som vill växa och vara en del av Nordiac fortsatta utveckling. Nordiac VD är Mats Helgesson.


Nordiac utbildningsuppdrag!
Gruvbolag, mastoperatörer, energibolag, guideföretag, skidanläggningar, räddningstjänsten, länsstyrelsen, polisen, kommuner, privatpersoner.

*Företag som kör fordon och maskiner som skoter, terränghjuling eller motorsåg i sitt dagliga arbete.
*Skogsmaskinföretag som använder motorsåg i arbete.
*Byggföretag som kör motorsåg för att kapa under arbete.
*Företag som behöver utbildning och handhavande gällande säkerhet vid praktisk tillämpning.
*Snöskoter förarbevis för skidanläggningar som använder snöskoter i verksamheten.
*Kommuner som använder snöskoter, terränghjuling, motorsåg, röjsåg i tjänsten.
*Förarbevis för privatgrupper eller fritidsanvändare enligt Transportstyrelsens krav.
*Repetitionskurs för användning av snöskoter, terränghjuling, motorsåg, röjsåg under arbete.


Utbildningsplatser!
Utbildning sker över hela landet, främst på de kursorter som finns på hemsidan, där utbildning, datum styr kursstart och kursplats. Utbildningsbehov för företag skräddarsys, finns egna lokaler samt plats för utbildning mottar vi gärna nya förslag. Kurser för fritid eller företagsanvändare sker på lämplig kursplats enligt gällande lagkrav. Nordiac erbjuder även egna och specialanpassade utbildningsplatser för alla typer av utbildningar.

Kontakta oss så hjälper vi till med vilket utbildningsupplägg som passar just Ert utbildningsbehov.

Varmt välkommen hälsar Team Nordiac!

^ Upp ^